تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۴۲۵۸
  • ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور در حالی از ورود دستگاه قضا به حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس در محور کرمان به مشهد خبر داد و گفت با ترک فعل‌های احتمالی و مقصران حادثه بدون اغماض برخورد می‌شود که تعداد جان‌باختگان تاکنون ۱۴ نفر با ۲۹ مصدوم و پنج زخمی بدحال گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز مجتبی استوارزاده شامگاه یکشنبه با تاکید بر اینکه دستور قضایی لازم از لحظات اولیه حادثه صادر شده، اظهار داشت: از لحظات اولیه حادثه به عنوان مدعی العموم به همراه نیرو‌های امدادی، درمانی راهداری و انتظامی در محل حادثه حضور داشته‌ایم و دستور قضایی لازم صادر شده است.

اتوبوس از مبدا جیرفت

وی افزود: اتوبوس حامل جمعی از شهروندان بوده است که از مبدا جیرفت به سمت مشهد مقدس در حال حرکت بوده که ساعت حوالی ۱۷ عصر امروز در کیلومتر ۷۵ محور کرمان به راور در گردنه خراسانی واژگون شده است.

این مسئول قضایی بیان کرد: از لحظه وقوع حادثه تاکنون اولویت اول امدادرسانی به مصدومان حادثه بوده است و تاکنون ۱۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند که تعداد ۲۹ نفر از مصدومان نیز به بیمارستان‌های کرمان و راور اعزام شده‌اند.

وی اعلام کرد: دستور قضایی لازم برای بررسی علل و عوامل این حادثه تلخ صادر شده است و یقینا بدون اغماض با مقصران حادثه برخورد قضایی لازم صورت خواهد گرفت.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت که شمار جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس جیرفت به مشهد به ۱۴ نفر رسید.

سید محمد صابری افزود: حال پنج نفر از مصدومان این حادثه وخیم است.

وی اظهارداشت: ۳۸ مصدوم حادثه واژگونی اتوبوس جاده کرمان هجدک توسط آمبولانس و اتوبوس اورژانس، ۶ مصدوم نیز توسط آمبولانس هلال احمر و ۲ مصدوم توسط آمبولانس صنعت و معدن و در مجموع ۴۶ مصدوم به بیمارستان شهید باهنر کرمان انتقال یافتند.

استاندار کرمان هم امشب در پی واژگونی اتوبوس مسافربری در کیلومتر ۷۵ محور کرمان - راور که مسیر زائران امام رضا (ع) به سمت مشهد مقدس است، طی تماس تلفنی با معاون عمرانی استانداری، مدیرکل مدیریت بحران و مسئولان دستگاه‌های امدادی، دستور امدادرسانی فوری به حادثه دیدگان را صادر و ضمن ابراز تاسف از جان باختن جمعی از مسافران، بر رسیدگی به وضعیت مجروحان تاکید کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->